Кремль занадто оптимістично оцінив свої доходи у 2023 році, - британська розвідка

Росії для фінансування війни в Україні доведеться помітно скорочувати витрати в інших бюджетних сферах. Про це повідомляє міноборони Великобританії 11 грудня у Twitter із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України.

Президент Росії Володимир Путін підписав 5 грудня закон про федеральний бюджет. У ньому передбачають спрямування дев'яти трлн рублів ($143 млрд) на армію і силові структури, що значно більше, ніж у попередні роки. Ця сума перевищує 30% усього російського бюджету, ідеться у зведенні.

"Затверджений Путіним бюджет, імовірно, надто оптимістичний в очікуваннях доходів і видатків у 2023 році. Тому можливо, що необхідність витрачатися на ведення війни почне тиснути на інші частини російського бюджету", – зазначає британська розвідка.


"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...