"Куплю 4 літри за 200 грн, щоб хоча б доїхати додому": У Києві стикнулись з гострим дефіцитом палива

У Києві виник гострий дефіцит палива. Через відсутність бензину на заправках водії навіть намагаються купити хоча б кілька літрів у мережі, щоб доїхати додому. Кур'єр Glovo на ім’я Олександр залишив таке повідомлення в чаті у Telegram, передають Патріоти України.

"Знаходжуся на Севастопольській площі, закінчився бензин в тачці. Куплю 4 літри за 200 грн, щоб доїхати додому хоча б", - написав чоловік. У відповідь киянин запропонували йому залишити автівку там і йти додому пішки.

"Можеш там тачку лишати і йти додому пішки. Можна навіть з ключами в замку, нічого з нею не буде", — іронічно відповів він.


Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...