Купили не у "Кварталу": Лещенко розповів, в кого російський телеканал придбав серіал "Слуга народу"

Права на трансляцію українського телесеріалу купили в ході відкритих торгів.

Російський канал ТНТ купив права на трансляцію серіалу "Слуга народу" не у "95 кварталу", а у міжнародного дистриб'ютора - шведської компанії Eccho rights в ході відкритих торгів на ринку. Про це повідомили на каналі Klymenko Time з посиланням на колишнього народного депутата, члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка, передають Патріоти України.

На доказ цих відомостей автори каналу зазначили, що російська пошукова мережа "Яндекс", згідно відкритої інформації, купила права на цей серіал таким же чином – у звіті про витрати другою стороною угоди названо Eccho rights.

Також Лещенко вказав, що шведська компанія не змогла надати ТНТ дозволів на "адаптацію серіалу" для російського телевізійного ринку. Слід зазначити, що телеканал з холдингу Ігоря Коломойського транслював серіал "Слуга народу" з Володимиром Зеленським у головній ролі перед президентськими виборами в Україні.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...