Купити зможуть не всі! Експерти прогнозують зростання цін на вершкове масло - як зміниться вартість

В українських магазинах вже до кінця 2021 року на 15% здорожчає вершкове масло. Про це розповіли у Сніданку з "1+1", передають Патріоти України.

Такі прогнози, на думку експертів, пов’язані насамперед зі світовими тенденціями. Ціни на вершкове масло у світі за останній місяць зросли на третину. Також найвищу вартість масла за останні роки на українському ринку пояснюють високим попитом на сировину, виробництво якої в нас стрімко зменшується.

Слід зауважити, що експерти також прогнозували зростання цін на молоко та молочні продукти. Виробляти продукти з молока стало дорожче: енергоносії зросли в три рази, зростають і зарпалти. Все це причина цінників у магазинах: 50 грн за 350 гр сиру та близько 30 грн за неповний літр молока.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...