Курс долара і євро розвернувся: На скільки дорожчає валюта в Україні

В Україні курс долара у вівторок, 14 січня, піднявся на 3 копійки. Зокрема, середній курс гривні до американської валюти в продажу був встановлений на рівні 24,19 грн/$. Про це свідчать дані банківських установ, передають Патріоти України.

Водночас середній курс продажу євро в банках виріс на 12 копійок і склав 26,89 грн/€. Національний банк України встановив офіційний курс гривні щодо долара на позначці 23,92 грн/$. Порівнюючи з попереднім робочим днем американська валюта подешевшала на 4 копійки.

Курс гривні щодо євро НБУ встановив на рівні 26,62 грн/€. У такий спосіб європейська валюта подорожчала на 4 копійки.

Національний банк України формує курси долара та євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...