Курс долара в Україні помітно впав: Скільки коштує валюта перед вихідними

Національний банк України в п'ятницю, 6 березня, зафіксував офіційний курс гривні щодо долара на позначці 24,74 грн/$. Порівнюючи з попереднім робочим днем, американська валюта подешевшала на 15 копійок. Про це свідчать дані НБУ, передають Патріоти України.

Курс гривні щодо євро НБУ зафіксував на рівні 27,69 грн/€. У такий спосіб за день європейська валюта подешевшала на 1 копійку.

Національний банк України формує курси долара та євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Курс у банках

Середній курс американської валюти в продажу в банках вранці опустився на 15 копійок – до 24,79 грн/$. Водночас середній курс продажу євро в банках впав на 9 копійок і склав 27,73 грн/€.

Курс на міжбанку

Довідковий курс гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 13:20 у продажу опустився на 22 копійки – до 24,94 грн/$. Курс гривні до євро на міжбанку в продажу знизився на 5 копійок – до 28,16 грн/€.

Курс в обмінниках

Середній курс американської валюти в продажу в обмінниках станом на 13:20 виріс на 6 копійок – до 24,73 грн/$. Водночас середній курс продажу євро в обмінниках піднявся на 25 копійок і склав 27,71 грн/€.

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...

До списку потрапив тільки один український олігарх: Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу

середа, 1 травень 2024, 12:14

У середу, 1 травня, Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу. На першому місці французький бізнесмен, власник контрольного пакету в компанії LVMH Бернар Арно. У списку є й український бізнесмен Рінат Ахметов, інформують Патріоти України. B...