"Київстар" різко піднімає тарифи, хоча мережа ловить не завжди: Скільки доведеться викласти з 1 лютого

З 1 лютого 2023 року мобільний оператор Київстар перегляне вартість своїх тарифних планів. Як повідомляють у компанії, подорожчання, зокрема, торкнеться абонентів, які використовують деякі тарифи з популярних лінійок Київстар ТБ і "Все разом", передають Патріоти України.

Так, для ряду тарифів "Всі разом" будуть підняті ліміти на використання Інтернет-трафіку. Також обіцяють збільшити кількість SMS і безкоштовних хвилин.

Точну інформацію про пакети послуг і розцінки абонентам надають в SMS-розсилках. "Якщо пропоновані оновлення не будуть відповідати потребам за обсягом послуг і вартості, клієнти можуть безкоштовно змінити свій тариф на будь-який інший", - заявили в компанії.

Чому підвищують тарифи

Підвищення тарифів у Київстарі пояснили великими витратами на обладнання. Зокрема, це відновлення базових станцій на деокупованих територіях, будівництво нових базових станцій, а також закупівлі генераторів і акумуляторів для роботи під час відключень світла.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...