Київстар скасував абонплату за популярну послугу на три місяці: Що стало безкоштовним

Київстар час від часу влаштовує приємні акції для своїх абонентів. На цей раз мобільний оператор на три місяці скасував оплату за сервіс STARKASA. Таким чином, до 30 квітня включно користування цим додатком для абонентів Київстар буде безкоштовним, передають Патріоти України

STARKASA - це додаток для торгівлі, який був запущений Київстар спільно з Visa в лютому 2022 року. Ним активно користуються представники малого та середнього бізнесу. Завдяки зручному функціоналу платформи прямо зі смартфона можна проводити розрахункові операції, приймати безготівкові чи готівкові платежі, видавати чеки, замовляти товари онлайн, а також використовувати додаток як ПРРО.

За умовами акції від Київстар, плата за еквайринг для проведення операцій у STARKASA платіжними картками Visa та інших платіжних систем, що діють в Україні, з 1 лютого становить 1,4%.

Основні послуги, доступні через STARKASA:

  • Visa Tap to Phone – технологія, яка дозволяє перетворити смартфон з NFC-модулем на POS-термінал. Таким чином, підприємець може приймати безготівкові платежі без використання класичного POS-терміналу.
  • Мобільна каса з ПРРО – касовий апарат у смартфоні, який може видати фіскальний чек, почати зміну, створити список товарів, продати товар, зробити знижку, провести повернення товару, сформувати касовий звіт та закрити зміну.
  • STARKASA.MARKET - це система онлайн-замовлень товарів для бізнесу та їхніх точок продажу. Рішення дозволяє підприємцю заощадити на купівлі обладнання для торгівлі, автоматизувати бізнес та підключитись онлайн, а також мати єдиний контакт для підтримки.

Для того, аби скористатися сервісом STARKASA, абонентам Київстар необхідно пройти реєстрацію у веб-кабінеті або завантажити програму на Play Market.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...