"Київстар" змінює тарифи: Які оновлення заплановано

Український мобільний оператор "Київстар" ініціював зміни для низки тарифних планів. Причина - намір збалансувати збільшені витрати на обслуговування абонентів та надходження.

Зокрема, абонентам запропоновано вибір: перейти на новий тарифний план із більшим обсягом послуг – або вибрати альтернативу тарифним планам за меншою ціною. Про це повідомив президент компанії Олександр Комаров. Він зазначив: зміна тарифів є неминучим процесом.

"Споживання, що зростає, інфляція, девальвація змушує всіх виробників, сервіс-провайдерів так чи інакше підвищувати ціни. Ми робимо це вперше з початку війни. До того ж ми даємо клієнтам вибір: або перейти на новий тарифний план із більшим обсягом послуг, або вибрати альтернативу з наявних тарифних планів за меншу ціну і з меншим обсягом послуг. Потрібно розуміти, що це неминучий процес", – йдеться у повідомленні.

При цьому Комаров підкреслив: зміни зачеплять тарифні плани, які не змінювалися кілька років. А абоненти, які підключили свої тарифи менше 1 року тому, отримають імунітет – їхні пропозиції не змінюватимуться.

"Були переглянуті тарифи, які ми не чіпали декілька років. ... У нас є правило. Ми не змінюємо тарифи протягом 12 місяців. Наприклад, якщо у нас є нова клієнтська база, яка підключилася менш ніж за рік до цього моменту, їхні тарифи ми не чіпаємо", – пояснив він.

Номери "Київстару" починаються з нового коду 077

Раніше ж "Київстар" отримав дозвіл на використання коду мережі призначення 77 (+380 77). Тобто, номери оператора починатимуться, в т.ч., з 077. Однак на номери, що вже діють, новація не вплине.

За інформацією незалежної спільноти мобільних технологій України MZU - Мобільний Зв'язок України, у "Київстарі" зазначають: додатковий код дозволить йому не допустити виникнення дефіциту вільних номерів. Адже "вільного номерного ресурсу, що залишився, недостатньо для задоволення потреб абонентів у перспективі найближчих двох років".

Нині ж "Київстар" використовує 5 національних кодів мережі мобільного зв'язку. Це:

  • 67;
  • 68;
  • 96;
  • 97;
  • 98.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...