LEGO повністю йде з РФ: Росіяни збираються ввозити конструктори без відома компанії

Виробник конструкторів LEGO повністю припиняє бізнес у Росії та завершує співпрацю з компанією Inventive Retail Group, яка керує 81 фірмовим магазином бренду на території РФ. Про це з посиланням на джерело серед співробітників компанії та генерального директора російської філії Євгена Чихачова повідомляє видання Inc, передають Патріоти України.

За словами Чихачова, рішення зупинити діяльність у РФ на невизначений термін ухвалено у зв'язку з порушенням "операційного середовища". У публікації наголошується, що частина з десятків магазинів LEGO у Росії закрилися ще на початку червня через припинення постачання продукції.

Водночас у РФ припускають, що в робочих торгових точках конструктори LEGO продовжать продавати, оскільки вони включені до переліку товарів, дозволених для так званого паралельного імпорту — ввезення в країну продукції без згоди правовласника товарного знака.

Журналісти зазначили, що про зупинення постачання до РФ LEGO оголосила 3 березня. Водночас данський головний офіс компанії пообіцяв пожертвувати понад 16,5 млн доларів на підтримку українського народу, який постраждав під час повномасштабної війни.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...