lifecell безкоштовно роздає українцям безлімітний інтернет та дзвінки: Як підключити послугу

Мобільний оператор lifecell запустив в Україні унікальну акцію під назвою "Байрактар", яка забезпечить абонентів безлімітним інтернетом та дзвінками, але на обмежений час. Компанія повідомила, як її підключити, на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Акція "Байрактар" діє до 31 серпня по всій території України, крім тимчасово окупованих районів. Вона дає змогу українцям зняти ліміти на послуги мобільного зв'язку, передбачені чинним тарифом. Такий бонус можна отримати на добу, тричі за період дії оплаченого пакету послуг (не добового), при цьому абонент сам вибирає зручні для нього дні — поспіль чи вроздріб. За умови повторного замовлення та оплати пакету послуг, користуватися акцією можна безкінечно.

Підключити акцію "Байрактар" абоненти можуть у додатку "Мій lifeccell" або за номером *777#. Варто зазначити, що нові абоненти lifecell можуть скористатися акцією безкоштовно, решті доведеться заплатити 25 грн за підключення на період дії одного пакету послуг, який обов'язково повинен бути оплачений. Бізнес-клієнти також можуть користуватися акцією.

"Наш "Байрактар" усуває всі бар'єри у спілкуванні на 24 години — стільки ж часу може безперервно провести в польоті БПЛА Bayraktar. Сподіваємось, що безлімітні дні інтернету та дзвінків допоможуть нашим абонентам залишатися на зв'язку у цей непростий час", — прокоментував керівник департаменту маркетингу lifecel Вадим Приходько.

На офіційному сайті оператор попереджає: після використання перших 20 Гб трафіку в межах акції швидкість Інтернету знизиться до 1 Мбіт/с. Крім того, після перших 120 хвилин вихідних викликів тривалість дзвінків скоротиться до 3 хвилин, хоча їх кількість не обмежена.

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Курс долара в Україні значно зріс: Озвучено прогноз, чи дійде до 40 грн і чи варто скуповувати валюту

вівторок, 23 квітень 2024, 7:27

В Україні курс долара за останні кілька місяців зріс більш ніж на 4% і наблизився до психологічної позначки у 40 грн. Головна причина – Національний банк зменшив обсяги валютної інтервенції, передають Патріоти України. Подорожчання долара триватиме, б...