Люди отримують шалені платіжки! Українців змушують платити за опалення, якого не було

У Києві споживачам комунальних послуг приходять платіжки з сумами за опалення періоду задовго до його підключення. Абоненти кажуть, що рахунки виставляють за вересень, при цьому використовується формула перерахунку, йдеться в матеріалі 2+2, зазначають Патріоти України.

"Про яке опалення можна говорити у вересні – незрозуміло, що це за перерахунок – ніхто нічого не говорить", - розповіла одна з обурених киянок.

Зазначається, що компанія-постачальник ТОВ Євро-Реконструкція назвала це "перерахунком за опалення місць загального користування за 2019-2020 роки".

Автори підкреслюють, що платіжки приходять заднім числом, без повідомлення киян, комунальники виставили рахунок за послугу, якою ніхто не користувався.

Журналісти підкреслюють, що у деяких споживачів несподівано виникли борги за минулий сезон.Враховуючи те, що постачальник на діалог не йде, на листи не відповідає, люди вирішили звернутися до нього безпосередньо, але в Євро-Реконструкції їх в черговий раз проігнорували.

Безробітні українці отримають по $500: Стало відомо, кому дадуть гроші

субота, 18 травень 2024, 17:27

Безробітні мешканці Дніпропетровщини, Миколаївщини, Херсонщини та Запорізької області мають змогу пройти професійні курси за грантові кошти. На підвищення кваліфікації чи здобуття нових професійних навичок вони можуть отримати $500, тобто майже 20 тис....

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...