Ліжко з вентилятором - за 100 гривень на добу: Де в Україні можна дешево відпочити

Залізний порт, який в поточному сезоні входить в ТОП-3 переваг українських курортників, які розглядають відпочинок всередині країни, приваблює туристів низькими цінами, прозорим морем і невеликою кількістю медуз. А в морі часто можна спостерігати дельфінів. Що стосується цін на житло, то люксовий варіант розміщення — в готелях з басейнами на території — обійдеться в середньому в 8−11 тисяч гривень за трьох за тиждень, зазначають Патріоти України..

Можна зняти і більш бюджетне житло. Номери з усіма зручностями (кондиціонер, санвузол, нові меблі, холодильник) коштують в середньому 450−500 гривень з людини в добу. А в приватному секторі на проживання можна витратити від 100 гривень з людини в добу (правда, у вартість входить лише ліжко і вентилятор).

Якщо ж вам більше підходять бази відпочинку, де до послуг відпочиваючих — будиночки з усіма зручностями і кімнати «економ», потрібно приготувати як мінімум 100 — 150 гривень з людини. Справедливості заради — посуд і холодильники є в кожній кімнаті, а гаряча вода подається цілодобово.

Джерело: РБК-Україна

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.