Має два трюми: На Одещині урочисто спустили на воду найбільшу баржу в Україні (фото)

Відомо, що баржу використовуватимуть для перевезення зернових Дніпром.​

В Ізмаїлі на Одещині відбувся урочистий спуск на воду найбільшої баржі, яку побудували в історії незалежності України – 128-метрового несамохідного судна Дніпро-AV-01 проекту D-6000. Про це пише ЦТС, передають Патріоти України.

Баржу вже спускали на воду. Однак тепер, перед урочистим спуском, провели установку люків, а також нанесення фірмової символіки власника судна, фарбування всередині трюмів. Тепер судно офіційно вийшло з доку.

Характеристики

Довжина несамохідного судна типу «ріка-море» – 127,6 м, ширина – 16,3 м, осадка – 3,8 м. Надводний габарит порожнього судна – 6,7 м, водотоннажність в прісній воді 6000 т, в морській воді на осадку 3,8 м – 7418 т. Судно має два трюми, що дозволяє одночасно перевозити два різні вантажі. Відомо, що баржу використовуватимуть для перевезення зернових Дніпром.


Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Відмитися від корупції. У міжнародних відносинах немає справедливості. Є лише ефективність. Що робити

субота, 26 жовтень 2024, 16:34

«В Україні скрізь корупція» – чуємо на Заході на всіх рівнях. Необхідність її подолати приповідкою звучить мало не у всіх документах, резолюціях і рішеннях Заходу щодо України.Цей аргумент, окрім констатації факту, став зручним виправданням для відклад...