Маску і не снилося: Американці розробили електромобіль-трансформер, що стає шестиколісним

Пікап-трансформер Thundertruck / Wolfgang IP

Електричний пікап поки існує лиш у вигляді детального візуального концепту. Однак за ним стоїть прибутковий бізнес – креативне агентство, що співпрацює з Kia, Chevrolet, Adidas та іншими відомими брендами. Спеціалізація агентства Wolfgang – дизайн, виробництво відео, реклама. Але для Thundertruck був розроблений спеціально створеним новим підрозділом Wolfgang IP, зазначають Патріоти України.

На сайті, присвяченому спеціально Thundertruck, стартап заявляє: “Thundertruck був розроблений нещодавно створеним підрозділом Wolfgang IP, який зосереджується на інкубації ідей, продуктів і властивостей, які створюють позитивний вплив”. Дизайн Thundertruck демонструє унікальний погляд на революцію мультифункціональних автомобілів, причому з можливостями, які раніше ми ніколи не бачили в серійних автомобілях.

Експерименти з новими функціями показують, яким може бути майбутнє позашляховиків та пікапів. Thundertruck виводить концепцію позашляховика на новий рівень з цікавими концепціями, виконаними в красивих 3D-рендерах. Та створити серійний автомобіль буде набагато складніше, ніж ці деталізовані рендери.

Ідея з додаванням до колісної бази ще одну вісь для збільшення задньої частини Thundertruck може здаватись гарною в концепції. За задумом авторів, ця унікальна функція також додає 260 кілометрів до загального запасу ходу чотириколісної версії – 900 кілометрів. Подовжувач також перетворює Thundertruck на 6x6, покращуючи прохідність на бездоріжжі.

Інші унікальні особливості включають масивний сонячний тент, який допомагає заряджати вантажівку під час тривалих подорожей і робить автономною. Пікап-трансформер також робить кемпінг легким і комфортним, завдяки додатковому навісу від тенту. Ця практична електрична автівка є ідеальною демонстрацією того, як надати клієнтам ще більше можливостей, завдяки добре продуманій конструкції.


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...