Мер Маріуполя розповів про трафік через Керченську протоку після обмежень, запроваджених державою-агресором

Мер Маріуполя Вадим Бойченко не підтвердив інформацію про повне закриття Росією судноплавства через Керченську протоку. Про це керівник міста заявив в коментарі виданню «Гордон», зазначають Патріоти України. Зв'язавшись з керівником Маріупольського порту, Бойченко переконався, що ніяких обмежень комерційного судноплавства немає.

«Не потрібно сіяти паніку. Інформація про повне закриття судноплавства не підтверджується… Всі судна безперешкодно заходять і виходять — як під українським прапором, так і під прапорами інших держав. Все відповідно до міжнародних конвенцій… Ніяких даних про майбутні обмеження порт не отримував. І державний, і комерційний флот проходить через Керченську протоку вільно. Порт працює безперебійно», — заявив Бойченко.

Нагадаємо, РФ оголосила, що збирається закрити з наступного тижня частину акваторії Чорного моря для військових кораблів і не російських суден. Представник Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко отримав інформацію, що судноплавство росіяни хочуть обмежити з 24 квітня.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...