Містерія на колесах: "Укрзалізниця" загубила 39 тонн олії Косюка

“ТОВ “Катеринопільський елеватор” відправило 11 цистерн загальною вагою понад 696 тонн, з яких було загублено майже 39 тонн.

ТОВ “Катеринопільський елеватор” групи МХП і ПрАТ “Сумський завод продтоварів” звернулися до правоохоронних органів через факт зникнення понад 39 тонн соняшникової олії при транспортуванні залізницею. Про це повідомляє прес-служба МХП, передають Патріоти України.

Зазначається, що соняшникова олія перевозилася в цистернах. “ТОВ “Катеринопільський елеватор” відправило 11 цистерн загальною вагою понад 696 тонн, з яких було загублено майже 39 тонн. ПрАТ “Сумський завод продтоварів” відправив 4 цистерни загальною вагою майже 240 тонн, при транспортуванні було втрачено 44,3 тонни”, – йдеться в повідомленні.

ТОВ “Катеринопільський елеватор” відправив вантаж зі станції Звенигородка (Черкаська область) в напрямку станції Жовтнева на термінал ТОВ МП “Термінал Укрхарчозбутсировина”. ПрАТ “Сумський завод продтоварів” відправив вантаж зі станції Баси (Сумська область) в аналогічному напрямку.

“Факт зникнення частини вантажу було виявлено відправниками 17 і 19 вересня 2019 року, після чого було подано заяву до правоохоронних органів”, – заявили в МХП.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...