Мобільні оператори підвищили розцінки: Київстар, Vodafone і lifecell назвали найдешевші тарифи

Українці масово нарікають на підвищення тарифів на мобільний зв'язок. Та й самі мобільні оператори не приховують, що змушені підвищувати вартість своїх послуг для того щоби відновлювати пошкоджені мережі та покращувати якість зв'язку, передають Патріоти України.

І все ж таки, Київстар, Vodafone і lifecell зберігають кілька дешевих тарифів, які дозволяють користуватися їхніми послугами навіть незахищеним громадянам. Три найбільші мобільні оператори нагадали, які в них є найдешевші тарифи, і який пакет послуг клієнти можуть отримати за ці гроші.

Київстар

Тариф Любов до батьків-125 грн/місяць

Цей тариф доступний лише громадянам віком від 60 років і людям, які мають інвалідність 1-3 груп. До пакету послуг входять: 5 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 50 хвилин на дзвінки інших операторів та 50 SMS по Україні

При цьому, коли ліміт на безкоштовний інтернет вичерпається, то за кожен 100 МБ додаткового інтернету доведеться платити по 10 грн, а за кожне додаткове SMS треба буде віддати 3 грн.

Тариф LOVE UA Контракт – 150 грн/місяць

До нього входять: 15 ГБ інтернету, 1200 хвилин на дзвінки в Київстар, а також на номери інших операторів, 2000 МБ інтернету в роумінгу (27 країн). За вичерпанням цього часу – безліміт на Київстар та 1,50 грн/хв під час дзвінків на інші номери.

Vodafone

Тариф Vodafone Red Turbo – 100 грн/місяць

Така ціна діє лише півроку після підключення. Через півроку вона зросте до 125 грн. До пакету входять: безлімітний інтернет, 1000 хвилин на всі українські мережі та 0,50 грн/SMS. Проте, таким тарифом можна користуватися не в усіх регіонах. Він доступний лише в таких областях: Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Одеській, Черкаській, Львівській, Волинській, Чернігівській, Рівненській, Полтавській (м. Кременчук та Кременчуцький район), Дніпропетровській (м. Кривий Ріг та Криворізький район).

За межами цих регіонів користувачам тарифу надається 10 ГБ/місяць, а після використання цього ліміту доведеться платити 10 грн за кожні 200 МБ. Надається всього 20 пакетів на добу.

Тариф Vodafone Device 4G – 130 грн/місяць

Пакет послуг складається з: 30 ГБ інтернету, за кожну хвилину розмов користувачам доведеться платити. Вартість хвилини становить 1,5 грн на номери Vodafone та інші мережі в Україні. Якщо забракло гігабайт у пакеті послуг, то доведеться докупити додаткові по 15 грн/1 ГБ.

Lifecell

У lifecell мінімальні тарифи помітно дешевші, ніж у Vodafone та Київстар. Мінімальний – стартує з 90 грн.

Тариф Просто Лайф – 90 грн/місяць

За такі гроші клієнт отримає: 8 ГБ інтернету та 300 хв на дзвінки усім мобільним операторам. Після закінчення лімітованих хвилин розмови в мережі lifecell стануть безлімітними.

Тариф Інтернет БЕЗМЕЖЕНЬ – 100 грн/місяць

Користувачі цього тарифу мають безлімітний доступ до мережі Інтернет, безлімітні дзвінки у своїй мережі та 250 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів.

Тариф Смарт Лайф – 125 грн/місяць

За такі гроші lifecell пропонує: 25 ГБ мобільного інтернету, 800 хв. на всі розмови.Після цього часу дають безліміт на lifecell.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...