"Молчи, грусть, молчи...": Російські окупанти визнали черговий провал із Кримським мостом

​Острів Крим в особах фізичних та юридичних осіб масово скаржиться на обмеження для проїзду великовантажних автомобілів по Керченському мосту. Такі справи провокують зростання цін в й з без того зовсім недешевому анексованому Криму.

Асоціація вантажних перевізників та експедиторів "Республіки Крим" б'є на сполох, зазначають Патріоти України. Голова цієї незаконної організації Анатолій Цуркін наголошує, що на початку квітня кількість скарг у зв'язку з цим питанням зросла до сотні.

Уточнюється, що заборона для вантажних, комерційних автомобілів, загальною масою понад 12 тонн, на пересуванні по Кримському мосту буде введено з 1 травня і на весь літній період.

Перевізники кажуть, що по той бік мосту бачили інформаційні таблички, й інспектори поліції попереджали їх, що буде закриття мосту, і навіть про те, що знову мобілізуються пороми. У нас була проста купа звернень, - пояснив окупант.

Він запевняє, що про повну заборону руху не йдеться, однак зазначає, що ряд привізних товарів вчергове подорожчає в разі обмеження руху.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...