Монтаж найбільшої фасадної сонячної станції завершили у Львові

СЕС площею 1620 квадратних метрів розмістили на семиповерховій будівлі центрального офісу компанії ОККО.​

У Львові завершили будівництво найбільшої на Західній Україні фасадної сонячної електростанції, передають Патріоти України.

«В комплект станції увійшло близько 1000 панелей, встановлених на даху і фасаді. Загальна площа покриття - 1620 квадратних метрів, потужність станції - до 200 000 кВт / год. на рік. Цього достатньо, щоб протягом місяця повністю покрити потреби в електроенергії 10 стоквартирних будинків», - написав на своїй сторінці у Фейсбук засновник і глава наглядової ради ОККО Віталій Антонов.Також Антонов додав, що в наступному році на об'єктах компанії планується встановити ще близько 350 «електрочарджерів» для електромобілів по всій країні.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.