Москва плаче: Ціна на нафту впала до мінімуму з березня 2023 року

Ціна ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE знизилася до $70,6 за барель уперше з березня 2023 року. На російську "Urals", відповідно ще більше. Тримати контрабандний гешефт $60 плюс стає ще важче

Ціна на нафту впала до мінімуму з березня 2023 року

Світові ціни на нафту продовжують знижуватися і оновили мінімуми з березня минулого року. Про це свідчать дані торгів у п'ятницю, 6 вересня, передають Патріоти України.


Так, ціна ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE знизилася до $70,6 за барель уперше з березня 2023 року. Денні втрати становлять майже 3%.

Ціна ф'ючерсів на нафту WTI з постачанням у жовтні на Нью-Йоркській товарній біржі встановила п'ятнадцятимісячний мінімум - близько $67, де втрати також наближалися до 3%.

Аналітики Citi Research вважають, що ціни на нафту можуть знизитися до $60 доларів за барель до 2025 року, вказуючи як основний фактор значний профіцит на ринку.

Хоча нещодавні перебої з поставками в Лівії та перегляд планів збільшення видобутку ОПЕК+ надали короткострокову підтримку цінам на нафту Brent у діапазоні $70-72, фахівці вважають це тимчасовим явищем.

Як повідомлялося, світові ціни на нафту помітно знижуються на занепокоєнні учасників ринку щодо перспектив попиту на "чорне золото".

Курс долара до гривні впав до мінімуму за місяць

п’ятниця, 6 вересень 2024, 23:12

Національний банк України зміцнив курс гривні до долара і євро в останній робочий день тижня. Американська валюта подешевшала до мінімуму за місяць, свідчать дані на сайті регулятора у п’ятницю, 6 вересня, передають Патріоти України. . Так, офіційний ...

Москва плаче: Ціна на нафту впала до мінімуму з березня 2023 року

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:15

Ціна ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE знизилася до $70,6 за барель уперше з березня 2023 року. На російську "Urals", відповідно ще більше. Тримати контрабандний гешефт $60 плюс стає ще важче. Світові ціни на нафту продовжують знижувати...