Москва спробує прибрати до рук провідну медіаімперію США? 92-річний мільярдер Руперт Мердок одружиться з колишньою тещею Абрамовича

Американський медіамагнат, 92-річний Руперт Мердок заручений ушосте. Цього разу з колишньою тещею російського бізнесмена Романа Абрамовича Оленою Жуковою. Про це пише The Guardian. .Офіс Мердока оголосив про те, що 92-річний медіамагнат збирається одружитися з Жуковою, 67-річною молекулярною біологинею на пенсії. У квітні минулого року з’явилися повідомлення про те, що Мердок зустрічається з Жуковою. Це сталось всього за чотири місяці після того, як він розірвав заручини з 67-річною консервативною радіоведучою Енн Леслі Сміт. Запрошення на весілля Мердока, яке відбудеться в Моразі — його винограднику і маєтку в Каліфорнії, вже розіслані.
Мердок познайомився з Жуковою на великому сімейному святі, влаштованому його третьою колишньою дружиною Венді Денг, з якою він прожив у шлюбі 14 років, перш ніж подав на розлучення у 2013 році.
42-річна дочка нареченої, Даша Жукова, колекціонує твори мистецтва. Раніше вона була одружена з російським бізнесменом Романом Абрамовичем.
Новина про останні заручини Мердока з’явилася всього за п’ять місяців після того, як він оголосив про свій відхід із медіаімперії, яку він створив після того, як його батько передав йому першу газету.
Базована в Нью-Йорку компанія Мердока News Corp володіє сотнями місцевих, національних і міжнародних цифрових новинних видань, зокрема Wall Street Journal, Fox News і Sky News Australia, а також книжковим видавництвом HarperCollins.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...