Може, у вас є така? В Україні банкноти номіналом 5 гривень продають по 20 тисяч

Українці можуть непогано заробити, якщо уважніше ставитимуться до монет і купюр, які потрапляють до їхніх гаманців. За деякі банкноти платять у десятки разів більше за номінальну вартість, передають Патріоти України.

Купюру номіналом 5 гривень на одному з онлайн-аукціонів виставлено за стартовою ціною – 20 000 гривень. Банкнота була випущена 1992 року. Кошти має важливі нюанси.

На лицьовій стороні всі зображення чітко продруковані, а на звороті видно лише номери. Як відомо, будь-які види виробничого шлюбу на паперових купюрах або на металевих монетах перетворюють ці грошові знаки на дорогий товар.За словами власника незвичайної 5-гривневої купюри, банкнота була піддана процедурі вирівнювання, оскільки спочатку була прим'ята.Крім виробничого шлюбу цінності грошовим знакам надають також інші нюанси. Наприклад, незвичайні номери. Так, купюру номіналом 2 гривні з номером ШВ1100440, у якому однакові цифри розташовані парами, продають на аукціоні за 38 тисяч гривень (майже півтори тисячі доларів США).

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...