"Ми ще надолужимо": У Кремлі визнали головний провал 2019 року

Дмитро Пєсков. Фото: 24СМИ.

Скромні темпи зростання економіки є головною невдачею Росії у 2019 році. Про це повідомив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України із посиланням на ТАСС.

"Якщо говорити про головну невдачу, то, напевно, те, що темпи зростання поки залишаються скромними. Про це всі говорять, що не задоволені цими темпами зростання", – зазначив він. При цьому Пєсков вважає, що у Росії залишилося "багато резервів для надолуження цих темпів у майбутні роки".

Зазначається, що у грудні Центробанк Росії опублікував матеріали, згідно з якими регулятор очікує уповільнення річних темпів зростання ВВП Росії в IV кварталі 2019 року з подальшим прискоренням у I кварталі 2020 року.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...