​На Керченський чекати на один менше: У Росії впав черговий міст, разом з самоскидом

У Карелії "втомлений" міст не витримав ваги багатотонного самоскида, вантажівка провалилася на дно річки разом з уламками мосту. Кілька десятків людей опинилися відрізаними від прямого сполучення з обласним центром, повідомляють Патріоти України з посиланням на інформаційне агентство "Карелinform".

В Інтернет потрапила фотографія зруйнованого дерев'яного моста через річку, на дні якої, перевернувшись на бік, лежить самоскид.

"Рух по мосту перекрито. Прохід і проїзд неможливі. У безпосередній близькості відсутні мости, які могли б стати заміною для проїзду транспорту або переходу місцевих жителів. За кілометр є залізничний міст", - пишуть російські журналісти видання "Аргументи і факти" з посиланням на заяву місцевої влади.

ЗМІ відзначають, що стан інфраструктури у багатьох регіонах Росії сильно перебуває в аварійному стані. Журналісти відзначають, що в зв'язку з обваленням моста в складній ситуації опинилися жителі населеного пункту Тукса, зокрема пенсіонери-інваліди, доступ карет швидкої допомоги до яких тепер буде сильно утруднений, оскільки дістатися до людей лікарі зможуть лише в об'їзд через сусіднє село. Пізніше прибулий на місце аварії кран підняв машину з дна річки. Водій в результаті події не постраждав.

Раніше в Росії в результаті проливних дощів зруйнувалося ще два автомобільні мости. Про надзвичайну ситуацію в Красноярському краї Росії повідомляють російські інформаційні агентства з посиланням на прес-службу російського МВС.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...