"На ключевых должностях страны оказались идиоты", - Кучеренко

"Успокойте меня, пожалуйста. Глава Комитета по энергетике и ЖКП успокаивает потребителя газа следующим аргументом - чем меньше у него давление газа, тем меньше накручивает счетчик", - пише у своєму блозі голова правління Спілки власників житла України Олексій Кучеренко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Кстати, если у вас не будет канализации, то и не нужно за неё платить. Если не вывозят мусор, то за него можно не платить. А если горячая вода с температурой 30 градусов, то вам просто нужно пересчитать платежку по калориям.

А если в квартире 15 градусов, то платите две трети. А если электричество в розетке 190, то просто нужно пересчитать платежку. Если Вы все не понимаете, что на ключевых должностях страны оказались идиоты, то у меня лично не остаётся никакой возможности Вам помочь и Вас защитить".

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...