На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України.

Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули аварійні служби. У компанії також повідомили, що ніхто з працівників та місцевого населення не постраждав. «Точна причина інциденту досі з’ясовується», — сказала прессекретарка компанії.

У BBC додали, що пожежно-рятувальна служба південного Вельсу підтвердила, що виїжджала на місце пожежі. За їхніми даними, ніхто не потребував медичної допомоги.

Журналісти зазначили, що завод BAE створили для підготовки Королівського військово-морського флоту до Другої світової війни. Наразі там працює приблизно 500 людей. Спершу він був збройовим заводом, минулого року там почали будувати цех з виробництва бомб.

31 серпня 2023 року повідомлялося, що Україна домовилася про співпрацю з BAE Systems — компанія відкриє в країні своє представництво. Зокрема, вироблятимуть легкі гармати L119.

Ринок відкритий, але: Чому українські біженці тікають із Польщі до Німеччини - пояснення експертки

вівторок, 30 квітень 2024, 10:56

Німеччина є одним з головних напрямків як для українських біженців, так і трудових мігрантів. Цього року в країні дозволили працювати на підприємствах і вчити мову одночасно для заохочення працевлаштування. Про це у коментарі "Главкому" розповіла керів...

Завдяки розгрому ЧФ ВМС Росії: Експорт сільгосппродукції з чорноморських портів України сягнув довоєнного рівня, - дипломат

вівторок, 30 квітень 2024, 9:14

Про це розповів у понеділок постпред України при ООН Сергій Кислиця, виступаючи на круглому столі "Політичний діалог - подолання глобальної продовольчої небезпеки та ризику голоду: посилення колективного впливу", який було організовано Економічною і со...