На них припадає 71% постачань: Названо останніх "рекордсменів" з купівлі російського дизпального

Минулого тижня обсяги надходження російського дизпального та газойлю в турецькі порти зросли з 251 тис. тонн до 372 тис. тонн. Крім того, Росія була єдиним постачальником дизпального й газойлю в Туреччину. Це випливає з даних Консалтингової групи "А-95", передають Патріоти України.

Бразилія, Туреччина та Лівія стали найбільшими одержувачами російських газойлів та дизельного пального за тиждень 8-14 січня. На ці країни припадає 71% постачань. Загалом за цей тиждень у порти інших країн надійшло 1 млн тонн російських газойлів та дизельного пального, що на 13% більше, ніж попереднього тижня.

Зокрема, Росія стала єдиним постачальником дизпального й газойлю в Туреччину. З російських портів до турецьких надійшло 372 тисяч тонн дизпального.

Бразилія, попри падіння відвантажень російського дизельного пального на 17% до 247 тисяч тонн, залишилася одним з найбільших його покупців. Минулого тижня Росія була єдиним постачальником дизельного пального в Бразилію.

Серед тих, хто аномально збільшив кількість надходжень російського ресурсу стала Гана. Ця країна за тиждень отримала з Росії 96 тисяч тонн дизельного пального та газойлю, що втричі більше, ніж за тиждень до того (+309%).

Процес не зупинити? НБУ назвав причини високого попиту на валюту та зростання курсу долара

п’ятниця, 5 липень 2024, 21:35

Ситуація на валютному ринку в червні залишалася контрольованою. В умовах дотримання НБУ принципів керованої гнучкості обмінний курс гривні рухався під впливом ринкових чинників як у бік послаблення, так і зміцнення, незначно девальвувавши в середньому ...

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...