На радість монополістам: У Кличка придумали новий тариф для киян

Квитанції з новим комунальним платежем жителі Києва отримають вже у квітні.

Новий вид тарифів з'явиться у жителів Києва вже в платіжках, отриманих у квітні. Нарахування торкнуться обслуговування будинкових лічильників тепла та гарячої води. Як буде виглядати квитанція, і скільки доведеться доплатити - в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Така графа буде з'являтися не щомісяця, а щокварталу, тобто один раз на три місяці. У квітні потрібно буде заплатити за перший квартал 2020 року. За обслуговування лічильників опалення і гарячої води кожен раз доведеться доплачувати близько 30 гривень. Причому для кожного будинку плата буде окремою - все залежить від кількості квартир і встановлених у них приладів обліку.

Розмір внесків для кожної будівлі затверджений розпорядженням КМДА. Нарахування ввели для більш 9600 будинків Києва. При цьому нововведення не торкнеться індивідуальних приладів обліку у квартирах киян. Приблизно так буде виглядати паперова квитанція.

Деякі кияни вже отримали електронні квитанції з новим платежем.


Джерело: РБК-Україна

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...