На Росії горить найбільший нафтохімічний комбінат

Пожежа на нафтохімічному комбінаті в Ангарську

Вранці 27 листопада виникла пожежа на промисловому майданчику Ангарського нафтохімічного комбінату. Про це повідомили у ГУ МНС Росії по Іркутській області.

За інформацією рятувальників, спалахнула технологічна установка теплообмінника. На момент прибуття вогнеборців площа займання становила 200 квадратних метрів.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

“Проводиться охолодження обладнання, гасіння продовжується за допомогою спеціальних засобів. Надходження матеріалів в установку перекрито, відбувається подальше вигоряння палива, що залишилося”, - йдеться в повідомленні.
Ангарська нафтохімічна компанія - найбільше підприємство у Східному Сибіру з переробки та випуску нафтопродуктів, входить до складу Роснефти. АНХК є одним із 10 найбільших нафтопереробних підприємств РФ, щорічно переробляється на підприємстві до 9 мільйонів тонн нафти.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...