На трасі Київ - Одеса масштабний зсув гранту з дорожнім покриттям: Рух однією зі смуг неможливий. У Зеленського звинувачують попередників (фотофакт)

На трасі Київ-Одеса — масштабний зсув

На трасі М-05 Київ — Одеса стався масштабний зсув і деформація дорожнього покриття. Як повідомили в Одеській ОДА, НП була зафіксована на 337 кілометрі траси, неподалік від села Троїцьке Подільського району, зазначають Патріоти України.

«Це сталося в результаті рясних опадів. Зараз крайня права смуга руху на цій ділянці перекрито. Природно, спостерігається певне скупчення автотранспорту», — відзначили в адміністрації.

Одночасно повідомляється, що підрядна організація вже приступила до робіт по заміні намоклого грунту. Цілодобово задіяно 10 одиниць спецтехніки, вже замінили 2,2 тис. куб. метрів перезволоженого грунту.

На місці цілодобово присутній інженер облслужби автодоріг, залучається додаткова техніка, приймаються інженерні рішення щодо забезпечення зміцнення насипу.

За словами міністра інфраструктури України Олександра Кубракова, «траса М-05 не знала жодного капітального ремонту протягом 15 років». Глава відомства зауважив, що в останні роки дорогу намагалися підтримувати в нормальному стані за допомогою експлуатаційного утримання. Однак цих заходів уже недостатньо, враховуючи, що інтенсивність руху тут одна з найвищих в Україні.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...