На Україну 17 листопада через різке похолодання чекають планові та аварійні відключення світла: Де вимикатимуть

По всій території України в четвер, 17 листопада, будуть планові та аварійні відключення світла. Такі заходи впроваджуюится через різке похолодання і на тлі пошкоджень енергетичної інфраструктури в результаті ракетних ударів з боку країни-агресора Росії, передають Патріоти України.

Як повідомили в Укренерго, через те, що в країні різке похолодання, зросло споживання електрики в регіонах, де вже відновили електропостачання після масованих ракетних ударів РФ 15 листопада.

Атаки держави-окупанта ускладнили непросту ситуацію в енергетичній системі. Тому застосовуються аварійні та планові відключення світла. Ремонтні бригади цілодобово працюють над тим, щоб повернути українцям світло.

"Енергетики змушені застосувати більший обсяг обмежень. Це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енергооб'єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям", - підкреслили в Укренерго.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...