На замовлення ООН КрАЗ виготовив спецтехніку для Донбасу

Автівки призначені для обслуговування і ремонту систем водопостачання

ПрАТ «АвтоКрАЗ» та ООН реалізували ще один спільний проект – із забезпечення комунального підприємства «Води Донбасу» новими спеціалізованими автомобілями КрАЗ для обслуговування і ремонту систем водопостачання, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу підприємства.

Передача техніки, що відбулася в кінці минулого тижня, пройшла без зауважень. Представники ООН та реципієнта задоволені виконанням контракту ПрАТ «АвтоКрАЗ».

Спецтехніка поставлялася по тендеру ООН. Кошти виділені урядом Японії. Замовник – UNOPS (Управління ООН з обслуговування проектів).

База майстерень – всюдихідне шасі КрАЗ-63221 (6х6) Євро 5 у стандартній комплектації. Згідно з контрактними умовами, спецтехніка обладнана лебідкою – спереду, та причіпним гаком – ззаду. КУНГ, виробництва «Завод спеціального обладнання» (м. Іркліїв), розділений на два відсіки – пасажирський та технічний, із двома вікнами у кожному. Кабіна водія та пасажирський кузов мають аварійні люки, розмір яких передбачає евакуацію людини у зимовій уніформі, обігрівачі, кондиціонери. Між кабіною водія та обома відсіками КУНГу встановлена система внутрішнього зв’язку.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...