"Наче часи СРСР повернулись": Клієнту "ПриватБанку" відключили популярну послугу, назвавши дивну причину

Ще один клієнт "ПриватБанку"поскаржився на якість надання послуг, заявивши, що його позбавили можливості користуватися однією з них. Про це він повідомив у своєму відгуку на сайті "Мінфін", передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що є клієнтом "Привату" понад 13 років, однак через погіршення якості послуг поступово почав переходити в інші банки й закривати карти "Приватбанку".

"Єдине, що тримало - це зручна функція "оплата частинами", нею і користувався (без прострочення платежів), але в один прекрасний день банк без повідомлення вирішив відключити цю функцію, залишивши кредитний ліміт в 40 тисяч (який особливо не потрібен). Просто можливість оплати частинами - нуль", - пише клієнт.

За його словами, звернення до служби підтримки не допомогло - там порадили звернутися безпосередньо до банку. У підсумку виявилося, що послуга "оплата частинами" заблокована через нібито наявність понад 50% прострочених кредитів за адресою прописки клієнта. Для перегляду рішення співробітники банку порадили погасити заборгованість всім, хто прописаний або проживає за проблемною адресою.

"Питання до банку: у нас в країні Радянський Союз? Колективна відповідальність? Я навіть приблизно не знаю у кого з родичів/сусідів які кредити, яке до цього маю відношення, або я зобов'язаний оплатити за когось кредит? Давайте відразу спишемо з мене чужі заборгованості з мого рахунку, підемо далі й накладемо арешт на майно за чиїсь борги (якщо вони взагалі є)", - обурився клієнт.


Найбільшим постачальником запчастин для літаків в РФ стала... африканська країна

четвер, 28 березень 2024, 12:59

У 2023 році найбільшим постачальником запасних частин для літаків в Росію став Габон. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланнямна митні дані РФ, передають Патріоти України. Всього за рік в Росію ввезли авіазапчастин майже на $2 млрд, з ни...

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...