​Надійшла офіційна статистика: Стало відомо, скільки втратила Саудівська Аравія від обвалу цін на нафту

Доходи Саудівської Аравії від експорту нафти в першому кварталі 2020 року знизилися на 21,9%, або близько 11 мільярдів доларів, згідно з даними, опублікованими державним агентством статистики, зазначають Патріоти України.

Різке падіння доходів спричинене зменшенням загального доходу королівства від експорту товарів на 20,7% з початку цього року, що становить 53 мільярди доларів, пише Markets Insider із покликанням на дані Головного управління статистики.
Проблема падіння обсягів експорту товарів об’єдналася зі зниженням цін на нафту. Як відомо, через пандемію коронавірусу, що призвела до припинення транспортних перевезень, тимчасової зупинки роботи низки підприємств, попит на нафту рекордно знизився. Тому ціни на сировину обвалилися.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...