"Нафтогаз" став занижувати показники у платіжках за газ: Названо ймовірну причину

Компанія "Нафтогаз" вкотре спантеличила своїх споживачів. Клієнти, які звикли до того, що газовики регулярно завищують їм суми у платіжках, останнім часом констатують зворотний процес: платіжки за газ почали занижувати. У споживачів виникла підозра, що це недарма. Своїми припущеннями один із клієнтів Нафтогазу поділився у Facebook-акаунті компанії-постачальника, передають Патріоти України.

"Завжди подаю 2 числа показники, але хтось переді мною, 30.04 передав мої показники. І вони чомусь дуже занижені, незважаючи на те, що в мене встановлений модем, який автоматично передає дані. Чому так? Може тому, що в наступному місяці газ буде дорожчим?", - цікавиться клієнт.

У Нафтогазі оперативно відреагували на претензію клієнта, надавши стандартну відписку. Компанія-постачальник пише, що не несе жодної відповідальності за обсяги нарахувань. Цифри обсягів у платіжках - це виключно сфера відповідальності облгазів. Які цифри вони подали, за такими Нафтогаз і проводив обчислення.

Тому, якщо у клієнтів виникли питання щодо обсягів споживання, які, на їхню думку, не збігаються із показаннями їхніх лічильників, то звертатися з цими питаннями слід до своєї компанії, яка займається розподілом газу, тобто до облгазу.

У Нафтогазі також розвіяли сумніви споживачів щодо тарифів на газ. Постачальник запевнив, що вони залишатимуться незмінними ще цілий рік.

"Для клієнтів ДК "Нафтогаз України" до 30 квітня 2024 діє тарифний план "Фіксований". Вартість 1 м3 становить 7,96 грн, і не змінюється протягом дії тарифного плану", - повідомили в компанії

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...