"Нафтогаз" встановив фіксований тариф на газ до 1 травня 2024 року: Скільки доведеться платити українцям

Незважаючи на те, що споживачів газу ще від зими лякали ринковою ціною, компанія "Нафтогаз" вирішила встановити фіксований тариф на газ ще на цілий рік. Таким чином, ще упродовж року споживачі "Нафтогазу" зможуть користуватися тарифом, який не залежатиме від ринкових коливань. Про це стало відомо з інформації, опублікованої прес-службою компанії "Нафтогаз", передають Патріоти України.

Наразі фіксований тариф на газ для побутових споживачів у Нафтогазу становить 7,96 грн за кубометр, і таким він залишатиметься ще цілий рік. Це – один із найнижчих тарифів у палітрі вітчизняних постачальників газу.

Та, зважаючи на те, що Нафтогаз обслуговує 98% побутового сектору, можна сказати, що всі побутові споживачі матимуть змогу користуватись таким тарифом до 1 травня 2024 року.

"Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною. Це рішення було прийнято з урахуванням воєнного стану та економічної ситуації в Україні. Попри всю складність ситуації ми продовжимо тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні", – наголосив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...