Найбільші обмеження діятимуть після 16:00: В "Укренерго" розповіли про ситуацію зі світлом

Сьогодні, 1 липня, найбільший обсяг відключень очікується з 16:00 до 24:00. Усе через зростання споживання на тлі спекотної погоди, передають Патріоти України.

Як відзначили в "Укренерго", сьогодні через спеку споживання очікується майже на 5% вищим, ніж вчора - у вихідний день.

Зокрема протягом доби очікується аварійне постачання з сусідніх країн для формування резервів в енергосистемі та зниження обсягу обмежень споживання. Експорт не відбувається та не передбачається.

Зокрема станом на сьогоднішній ранок без світла залишаються 475 населених пунктів. Через бойові дії є знеструмлення у Донецькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Чернігівській областях.

Також є відключення з технічних причин. Це пов'язано з, наприклад, впливом спеки на високовольтне обладнання та лінії електропередачі.

Ситуація зі світлом в Україні

Протягом останніх місяців Росія посилила масовані обстріли по території Україні. Внаслідок цього побутовим споживачам, а також бізнесу повернули графіки відключень.

Україна «надто корумпована, щоб вступити до НАТО»

середа, 3 липень 2024, 12:16

Це – слова із заголовку впливової «The Telegraph». З підписом, що це – великий удар по президентові Зеленському. Можна скільки завгодно заперечувати і обурюватись. Можна вигукувати: «А самі!» і навіть наводити приклади корупції в країнах-членах НАТО. ...

Шикують, поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Кому в Україні платять пенсію понад 200 тис. грн - названо особливу категорію

середа, 3 липень 2024, 12:15

В Україні пенсію розміром понад 200 тисяч гривень на місяць отримують судді Верховного суду. Про це йдеться матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. Зазначається, що минулого місяця Верховна Рада ухвалила рішення про звільнення у відставку судді ...