Найпотужнішу зарядну станцію встановили у Європі (відео)

Електрозаправка також оснащена сонячними панелями і системою накопичення енергії, що "полегшує інтеграцію та розподіл ресурсів".

Нафтогазова компанія Repsol в іспанському муніципалітеті Абант-і-Сьервана запустила найпотужнішу зарядну станцію в Європі потужністю до 400 кВт на кожен зарядний термінал (всього їх чотири), передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Оснащена високошвидкісними роз'ємами CCS Combo 2 станція зможе заряджати до 4 електромобілів одночасно. При цьому система розподілу потужності гарантує оптимальну інтенсивність підзарядки кожного електрокара.
Розташована на трасі А-8 в Біскайській провінції електрозаправка також оснащена сонячними панелями і системою накопичення енергії, що "полегшує інтеграцію та розподіл ресурсів", підкреслюють в компанії. Це дозволяє їй заряджатися під час сонячної погоди і повертати енергію назад в мережу.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...