Найпотужнішу зарядну станцію встановили у Європі (відео)

Електрозаправка також оснащена сонячними панелями і системою накопичення енергії, що "полегшує інтеграцію та розподіл ресурсів".

Нафтогазова компанія Repsol в іспанському муніципалітеті Абант-і-Сьервана запустила найпотужнішу зарядну станцію в Європі потужністю до 400 кВт на кожен зарядний термінал (всього їх чотири), передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Оснащена високошвидкісними роз'ємами CCS Combo 2 станція зможе заряджати до 4 електромобілів одночасно. При цьому система розподілу потужності гарантує оптимальну інтенсивність підзарядки кожного електрокара.
Розташована на трасі А-8 в Біскайській провінції електрозаправка також оснащена сонячними панелями і системою накопичення енергії, що "полегшує інтеграцію та розподіл ресурсів", підкреслюють в компанії. Це дозволяє їй заряджатися під час сонячної погоди і повертати енергію назад в мережу.

Потужний удар по експорту: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - бізнесмен

понеділок, 18 березень 2024, 21:30

Близько 600 000 барелів щоденних нафтопереробних потужностей Росія втратила внаслідок ударів українських безпілотників, розповів генеральний директор Gunvor Group Ltd. Торбйорн Торнквіст. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Він заз...

В Україні підвищать пенсії, але пощастить не всім: Що треба знати

понеділок, 18 березень 2024, 19:30

Окрім того, що в Україні зростуть пенсії за вислугу років, наприкінці березня підвищення розміру виплат слід очікувати ще деяким групам українців, передають Патріоти України. В Суспільному повідомляють, що пенсії в Україні перерахували через підвищення...