Нахабний обман? Українка купила у відомому магазині коробку з гайками замість нового iPhone

Українка Вікторія Шапкіна розповіла, що в мережі "Фокстрот" їй замість iPhone продали коробку з гайками. Про інцидент вона розповіла в соцмережах, зазначають Патріоти України.

Жінка замовила смартфон онлайн в кредит і приїхала по нього в магазин в торговому центрі Dream Town в Києві. Продавці оформили товар, однак на прохання переставити в апарат SIM-карту відповіли відмовою, написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Вікторія зазначила, що поспішала, тому не стала наполягати, а також не стала перевіряти комплектацію, тому що коробка нібито була упакована.

Дуже поспішала, перевірити не встигла

"Увечері у мене був поїзд до Одеси і купа справ, які потрібно було зробити скоріше. Я попросила переставити стару сім-карту в новий телефон, на що мені відмовили. Не запропонували включити телефон і перевірити його справність, як це роблять в нормальних магазинах. І до того ж, я поспішала... дуже... Коли я відкрила коробку, там були гайки, загорнуті в поліетилен... я не розуміла, що сталося і намагалася знайти телефон в коробці, але вона була порожня...", - написала жінка.

Сказали, що винна сама

Після побаченого вона звернула на гарячу лінію і розповіла про інцидент. "Наступного дня я була біля магазину ще до відкриття. Ніхто з персоналу не знав про випадок. Мені сказали, що я винна, що не включила телефон в магазині. Що потрібно писати заяву і чекати. Я написала. Здається, хтось із працівників "Фокстрот" (по телефону або в магазині) говорив, що протягом 8 годин рішення буде, але пройшло вже більше, але нічого конкретного не сталося. Багато вибачень, але що мені з ними зробити? Я їх не обміняю на 24К грн", - написала жінка.

"Фокстрот" відповів

У коментарях під її постом "Фокстрот" вибачився перед жінкою за цей інцидент. Ситуація, що склалася, як відзначили в мережі магазинів, для них така ж неприємна несподіванка, як і для клієнта. Тому для її вирішення потрібно було провести поглиблене розслідування, яке зайняло трохи більше часу.

Пізніше жінка написала, що новий телефон їй все-таки видадуть. "Магазин сказав, що вони стали жертвою шахраїв, мені видадуть новий телефон, а всередині проводять слідчі роботи", - написала Вікторія.

"Сюрприз" від колишніх друзів: Банки Вірменії припинять обслуговування російських карток

вівторок, 19 березень 2024, 12:14

Починаючи з 30 березня цього року картки російської платіжної системи «Мир» перестануть працювати у банкоматах і POS-терміналах більшості банків Вірменії. Про це пише РБК із посиланням на представника «ВТБ Вірменія», передають Патріоти України. Наразі ...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...