"Нам потрібні такі люди, як ви": Зеленський у США зустрівся з українцями-засновниками стартапів і наробив щедрих обіцянок

Голова держави дуже хотів, щоб аудиторія повірила обіцянкам створити комфортні умови для підприємців-повертанців, в той час як їх колеги в Україні потерпають через непрозорі правила гри, свавілля "слуг" та корумповані суди

Президент Володимир Зеленський, перебуваючи з робочим візитом у США, зустрівся в Каліфорнії з засновниками стартапів і працівниками великих технологічних компаній Кремнієвої долини з України. Про це повідомляє прес-служба глави держави, зазначають Патріоти України.

"Нам потрібні такі люди, як ви. Я дуже радий, що ви маєте успіх у США. Хотілося б, щоб ви мали успіх і в Україні", - заявив Зеленський.

За його словами, діджиталізацію в Україні відзначають за межами країни. Він також запевнив, що на сьогодні держава робить все, щоб стартаперам було цікаво, зручно і вигідно працювати в Україні.

"Ми готові створювати умови і допомагати. Ми створюємо цифрову інфраструктуру, вводимо цифрове резидентство і взагалі в багатьох напрямках впровадження цифрових технологій випереджаємо інші країни", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський у США закликав IT-інвесторів активно співпрацювати з Україною. Країна відкрита для інвестицій в IT-сектор у співпраці з американським бізнесом, запевнив він.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.