Намічається нестабільність? Долар падає після зняття Байдена з виборів. - Bloomberg

Після того, як Джо Байден оголосив про завершення кампанії з переобрання та висловив підтримку віце-президентці Камалі Гарріс, долар зазнав падіння, тоді як дохідність казначейських облігацій зросла. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України.

Європейські ф'ючерси на акції вказували на збільшення вартості при відкритті ринку. Індекс сили долара від Bloomberg впав на 0,1%, а доходність 10-річних казначейських облігацій США знизилася на 2 базисні пункти. Мексиканський песо зміцнів, золото подорожчало, а біткоїн досяг свого максимуму за понад місяць.

Ф'ючерси на акції Euro Stoxx 50 зросли на 0,5%, що відображає помірне зростання ф'ючерсів на акції в США, що відходить від зниження вартості азіатських акцій, які продовжували страждати від слабкості технологічного сектору. Китайські облігації зміцнились після зниження центральним банком облікової ставки, що спричинило зниження доходності 10-річних суверенних облігацій на 2 базисні пункти, тоді як акції країни впали через відсутність потужних стимулюючих заходів після нещодавніх зібрань Комуністичної партії.

Інвестори тривалий час обговорювали ймовірність перемоги Дональда Трампа на виборах у листопаді після невдалих виступів Байдена на дебатах. Проте, ставки на перемогу Трампа зросли минулого тижня після замаху на кандидата від Республіканської партії. Тепер перед інвесторами стоїть питання, чи варто продовжувати вкладення, враховуючи, що Байден відмовився від боротьби за переобрання.

Чи буде нове підвищення цін на електроенергію і скільки може коштувати світло: У владі розставили крапки над "і"

понеділок, 22 липень 2024, 16:59

Український уряд не планує нових підвищень тарифів на електроенергію до 30 квітня 2025 року, залишаючи їх на рівні 4,32 грн/кВт*год. Держава продовжує субсидувати частину вартості електроенергії для населення. Про це у бліцінтерв'ю OBOZ.UA розповіла за...

В Україні за два дні спустошили всі автосалони: Що відбувається і в чому причина небаченого ажіотажу

понеділок, 22 липень 2024, 16:24

Уряд України подав до Верховної Ради законопроєкт №11416, який пропонує запровадити 15% військовий збір при першій реєстрації автомобіля. Реакція авторинку була миттєвою, передають Патріоти України. Як повідомляється, за вихідні українці спустошили всі...