Наслідки будуть вражаючі: Ілон Маск запропонував завдати ядерного удару по Марсу

Винахідник додав, що незабаром збирається випустити футболки з цим слоганом.

Ілон Маск. Фото: Рейтерс.

Відомий винахідник, керівник компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск запропонував скинути ядерні заряди на Марс, передають Патріоти України.

"Нанесемо ядерний удар по Марсу!" - написав він у Twitter 16 серпня. Пізніше Маск додав, що незабаром збирається випустити футболки з цим слоганом.

Видання Business Insider зазначає, що в 2015 році він вже пропонував бомбити Марс. На його думку, скинувши термоядерні бомби, можна розтопити лід на полюсах планети. Освіта пара і вивільнення вуглекислого газу в свою чергу призведе до парникового ефекту і, як наслідок, підвищенню температури повітря і атмосферного тиску.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...