Навіть важко повірити: Кабмін скоротить зарплати топ-чиновникам

До кінця 2020 року також на 30% буде урізаний оклад та премії глав і членів наглядових рад на державних підприємствах і в держкомпаніях.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що до кінця цього року для держслужбовців, які отримують оплату в розмірі понад 10 мінімальних ставок, відбудеться скорочення зарплат до половини початкової суми. Про це Шмигаль повідомив у своєму Тelegram-каналі, передають Патріоти України.

Він зазначив, що це не стосується чиновників, які активно протистоять поширенню коронавірусу і причетні до національної безпеки і оборони. "На час пандемії і боротьби з коронавірусом Кабінет Міністрів чітко розставляє пріоритети. Ми будемо підтримувати людей і бізнес. Водночас, топ-чиновники повинні розуміти ситуацію і "затягнути паски", – йдеться в повідомленні.

Водночас, до кінця 2020 року на 30% буде урізаний оклад та премії глав і членів наглядових рад на державних підприємствах і в держкомпаніях. "Отже, почнемо перегляд Держбюджету з себе", – резюмував прем'єр-міністр.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...