Наживалися на українцях: Через захмарні тарифи на газ оштрафували чотири облгази

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оштрафувала чотири облгази. Планують оштрафувати - ще чотири, повідомляють Патріоти України.

Згідно із повідомленням НАК "Нафтогаз України" у Facebook, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послугуже оштрафувала Хмельницькгаз, Закарпатгаз, Івано-Франківськгаз та Харківгаз. Ці облгази зобов'язали зробити перерахунок всім споживачам до 12 квітня.

"НКРЕКП оштрафувала Хмельницькгаз, Закарпатгаз, Івано-Франківськгаз та Харківгаз та зобов'язала зробити перерахунок всім споживачам до 12 квітня. А ще регулятор звернувся до АМКУ щодо ознак зловживання облгазами монопольним становищем", – ідеться у повідомленні.

Перевірки щодо незаконних донарахувань облгазів та газзбутів групи РГК тривають. Цього разу через застосування "газових коефіцієнтів" планують оштрафувати Чернівцігаз, Запоріжгаз, Чернігівгаз та Львівгаз. Їх мають зобов'язати провести перерахунок обсягів споживання по всіх побутових споживачах до 18 квітня.

Раніше ще сім приватних фірташевських компаній Вінницягаз, Волиньгаз, Київоблгаз, Хемльницькгаз, Закарпатгаз, Івано-Франківськгаз, Харківгаз були спіймані на незаконних додаткових нарахуваннях обсягів газу побутовим споживачам.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Ціна "вєлічія": Уряд РФ готується до падіння рубля до 120 за долар

четвер, 25 квітень 2024, 6:15

Російський уряд розглянув стресовий сценарій макропрогнозу Мінекономрозвитку (МЕР), згідно з яким посилення західних санкцій та падіння цін на нафту призведуть до обвального падіння курсу рубля, повідомляє в середу, 24 квітня The Moscow Times. Зазначає...