Не допомогло: Нафта продовжує валитись у ціні, незважаючи на порозуміння Росії з Саудівською Аравією

Скорочення ринку нафти на 20 млн барелів на добу лише на кілька годин підняли котирування.

"Нафтова війна" Москви з Ер-Ріядом підійшла до свого завершення. Сторони змогли прийти до нової угоди, але Кремлю це все одно не дуже допоможе, зазначають Патріоти України.

Надлишок нафти на ринку до досягнення домовленості в клубі ОПЕК+ складав 25 млн барелів на добу. Резервуари заповнені нафтою до критично високих позначок. Ось чому нафта, незважаючи на короткочасне "поліпшення настрою" знову продовжила падати в ціні:

Зокрема, сорт Brent на новині щодо досягнення угоди виріс в ціні на 2,5% до 33,66 доларів за барель. Однак тепер впав нижче 32 доларів за барель.

Євро та долар можуть зрівнятися в ціні й уже незабаром коштувати однаково: Що це означає

середа, 24 квітень 2024, 7:22

Учасники фінансового ринку вважають, що євро та долар можуть зрівнятися в ціні. Так, у Bank of America очікують, що це може статися вже за пів року. Імовірність же такого перебігу подій там оцінюють у 10% - при тому, що на початку року ринок майже не б...

Таємні витрати на війну? Кремль засекретив у бюджеті рекордну за 20 років суму

середа, 24 квітень 2024, 6:48

Російська влада продовжує нарощувати секретні витрати федерального бюджету, які вже обійшлися платникам податків у 10 трлн рублів. У 2023 році практично кожен четвертий рубль, витрачений урядом, пішов на засекречені статті, що стало рекордом за два дес...