"Не їдьте сюди, особливо вночі": У мережі показали вщент розбиту міжнародну трасу в Україні (фото)

На частині траси в Миколаївській області бетонні плити потріскалися і "гуляють" навіть під ногами.

У соцмережі показали фото розбитої траси міжнародного значення, яка веде в Кишинів. Відповідні фото на своїй сторінці в Facebook опублікувала Олена Шворак, передають Патріоти України.

За її словами, на частині траси в Миколаївській області бетонні плити потріскалися і "гуляють" навіть під ногами. У деяких місцях провалля сягають пів метра.

"М-13. Траса міжнародного значення. Сумновідома "бетонка" на Кишинів. В нас (Кіровоградська область, - ред.) латано-перелатано, але їхати 90 реально. На території Миколаївської області - 1-2 передачі і повземо. 20 км 2 години. Плити порепались, стали "на коня", місцями грають так, що просто з-під колес попередньої машини можуть накрити вашу. Ворушаться під ногами - наче живі. Місцями провалля сягають пів метра. І все це набагато страшніше, ніж було на Н-14, бо там хоч перекотитися можна. А тут гострі краї. І глибокі пастки. Одним словом, не їдьте туди! Особливо не їдьте туди вночі", - зазначила Шворак.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...