Не пропустіть! Деякі українці залишаться без субсидій уже від 1 липня: Що потрібно знати

Деяким категоріям одержувачів житлових субсидій потрібно оновити дані, передають Патріоти України.

Пенсійний фонд України (ПФУ) завершує автоматичне опрацювання особових рахунків, проте деяким категоріям одержувачів житлових субсидій необхідно оновити дані до 1 липня.

Про це повідомив заступник очільника Головного управління ПФУ в Запорізькій області Сергій Кам'янченко, пише "Суспільне".

Сергій Кам'янченко повідомив, що згідно зі змінами, внесеними Постановою №521 Кабінету міністрів України (КМУ) від 8 травня 2024 року, деяким категоріям одержувачів житлових субсидій необхідно оновити свої дані, тому що виплати буде припинено від 1 липня.

"Після 1 червня до 1 липня люди мають звернутися для того, щоб оформити всі ці житлові субсидії за новими встановленими документами. Адже виплати (раніше оформлені субсидії — ред.) тривають лише до 1 червня. Тому що минув великий проміжок часу", — зазначив він.

Для продовження отримання субсидії необхідно надати документи до Пенсійного фонду до 1 липня. Він наголосив, що оновити дані варто тим, хто проживав або досі проживає на тимчасово окупованій території.

Щоб оновити документи, люди можуть звернутися:

  • до відділення Пенсійного фонду
  • надіслати документи поштою
  • подати заявку через вебпортал Пенсійного фонду — там є відповідна опція, за якою людина звертається за призначенням пільг чи субсидій

Варто знати! З переказів у євро "деруть" комісію: Українцям розповіли, як платити менше

вівторок, 2 липень 2024, 7:59

Клієнтка Monobank поскаржилась, що банк зняв з неї комісію за здійснення грошового переказу в євро. При цьому чималу - 31 євро (понад 1300 грн за актуальним курсом НБУ). У самому банку визнали, що за певних умов комісія справді стягується - розповівши ...

"У серпні спливає термін...": Україна опинилася за крок до дефолту, - The Economist

вівторок, 2 липень 2024, 7:24

У серпні спливає термін боргових канікул для України за єврооблігаціями. Утримувачі єврооблігацій мають намір вимагати виплат від України і недосягнення нової угоди може загрожувати дефолтом за цими зобов’язаннями. Про це пише видання The Economist, п...