Не "Рошеном" єдиним сильна Україна: Кременчуський крафтовий шоколад отримав "срібло" міжнародного "Оскару шоколатьє і кондитерів"

Український крафтовий шоколад ручної роботи Мистецтво шоколаду Meetty отримав срібну нагороду від престижної премії британської Academy of Chocolate Awards 2020, повідомляють Патріоти України з посиланням на SEEDS.

Цю премію в 2005 році заснувала лондонська Академія шоколаду. Щорічно вона відзначає найталановитіших виробників шоколаду і шоколадних цукерок з усього світу.

Про отримання престижної нагороди на офіційній сторінці бренду в Facebook написали українські шоколатьє Олексій і Дмитро Колчанови. На своїх сторінках в соцмережах вони пишуть, що ця нагорода є “Оскаром серед нагород для шоколатьє і кондитерів”.

Український шоколад отримав срібло в категорії Чорний шоколад зі смаковими добавками за 60% чорний шоколад з трояндою і виноградом.

На сайті Академії можна знайти список всіх переможців. Вони представляють не одну країну світу.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...