Не тільки українцям сидіти без світла: У Білгороді та області стався масштабний блекаут, росіяни в істериці

У Білгороді та області вранці стався масштабний блекаут. Причиною зникнення електрики стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт". Про це повідомляє "Белгороденерго", передають Патріоти України.

Як зазначається без світла залишилося близько 90% Білгородської області, зокрема Білгород, Старий Оскол та Волоконівка. Світло в Білгородській області зникло після одночасної атаки українських дронів та вибухів на підстанціях. Зокрема, одна з них у Незнамовому.

Як повідомляють російські ЗМІ, житлові будинки переводять на резервне енергопостачання, спецоб'єкти вже під'єднано. Ситуацію сподіваються виправити до обіду.

Цікавий поворот: Україна вперше увійшла до списку країн із доходом вище середнього за версією Світового банку

середа, 3 липень 2024, 11:45

Україна вперше у своїй історії увійшла до списку країн із національним доходом на душу населення вище середнього за версією Світового банку. Про це повідомляється в оновленому рейтингу банку, передають Патріоти України. Зміна класифікації України в бік...

В Україні різко скорочується кількість пенсіонерів: ЗМІ пояснили, що відбувається і скільки їх залишилось

середа, 3 липень 2024, 11:30

В Україні з 2017-го кількість пенсіонерів знизилась майже на 2 млн осіб. А за час великої війни число пенсіонерів скоротилось на 687 тис. осіб. Такими темпами вже цього року кількість пенсіонерів вперше в історії незалежної України скоротиться до менше...